Efbet Начален Бонус

за да получите бонус от 200 лева, депозитът Ви трябва да е в размер на 200 лв.
Bonus Code Efbet
бонус 200 лева

При Еfbet регистрация за спортни залози с 200 лв бонус, всички нови играчи имат шанс да увеличат своето салдо, ако изпълнят посечените условията. За да усвоите бонуса, трябва да направите депозит, след като се регистрирате в сайта. Ето и повече подробности в следващите редове.

200 лева начален бонус може да получите още сега,от тук.ако сте български гражданин,или пребивавате на територията на Р България.

За да получите 100% от бонуса е нужно да депозирате най-малко 200лв.,но може да депозирате само 10лв.,и да се класирате за 100% бонус(от стойността на депозита)

Бонусът е под формата на безплатен залог и може да го използвате при определени условия,а именно-трябва да сте се регистрирали от тук,след 01.03.2019г.,да превъртите само спортни залози с коефициент не по-малък от 1,2,най-малко 3 пъти на стойност 3 пъти от първоначалния ви депозит в efbet.Повече подробности ще научите на страницата на промоцията в efbet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

New Casinos
0.0 rating
4.3 rating
Efbet е може би най-разпознаваемия букмейкър на българския пазар.И това не е случайно.Букмейкърската компания efbet е една от първите в онлайн залозите в България.
Totexbet
©2010 · Всички пpaвa зaпaзeни. Букмейкърски сайтове и бонуси към тях от totexbet.com